fbpx

Sunt Andreea Popescu, Consultant de stil & Personal shopper si, din dragoste pentru acele detalii care ne definesc stilul personal, am creat brandul Andreea Details.

Dupa o experienta de peste 10 ani intr-un mediu de lucru destul de formal, din domeniul farmaceutic ( Farmacist de profesie), am realizat ca indiferent de mediu si de context ne putem pune in valoare stilul personal, doar ca nu avem de fiecare data energia sau informatiile necesare pentru a compune tinute noi si inevitabil apelam iar si iar la negru sau la alte variante confortabile…

Am studiat stilism la DalesGo cu Irina Markovits și Ovidiu Buta si am participat la multe workshop-uri de specialitate.
Pentru a ma dezvolta in acest domeniu, am inceput sa citesc foarte mult si sa urmaresc anumiti oameni din industria modei, iar in acest moment , sa compun o tinuta sau sa evaluez o garderoba inseamna pentru mine Relaxare, Pasiune si Entuziasm. 

De fiecare data imi propun sa transmit si celor cu care lucrez, aceasta energie pozitiva si sa le sprijin in definirea propriului stil, astfel incat anumite elemente tehnice din moda sa li se para cat mai simple si cat mai usor de integrat in tinutele lor.

Totodata, pe parcursul carierei am sesizat ca pentru a avea o prezentare de succes este nevoie si de o prezenta stilistica remarcabila, iar tinuta trebuie sa fie in concordanta cu evenimentul la care participi si cu valorile companiei pe care tu o reprezinti in fata audientei.
Prin urmare, in 2019 am infiintat Andreea Details, agentie de stil prin intermediul careia mi-am propus sa ajut oamenii din mediul corporatist si antreprenorial sa isi puna in valoare stilul personal astfel incat aparitiile acestora sa fie remarcabile.
Sunt convinsa ca impreuna vom identifica detaliile care le vor insenina fiecare dimineata, indiferent ce activitati au pregatite in agenda si indiferent cat de formal este mediul lor de lucru!

Misiunea Andreea Details

Ajut antreprenoarele/corporatistele sa-si construiasca un stil vestimentar potrivit afacerii lor/job-ului.

Viziunea Andreea Details

Sa ii fac pe oameni sa inteleaga ce inseamna o haina potrivita . De asemenea, vreau sa dezvolt necesitatea unui stilist personal intr-un mediu corporatist/antreprenorial.