fbpx

Ce putem purta la petrecerea de la job?

Mai sunt cateva zile pana la petrecerea de la jobul tau si sunt convinsa ca multe dintre voi va ganditi deja la vestimentatia voastra pentru acest eveniment.

Daca mergeti la o petrecere unde aveti deja impus un cod vestimentar, acolo lucrurile sunt foarte simple, deoarece mergeti pe un dress code.

In cazul in care la petrecerea la care mergeti  nu este deja trasat un dress code, ideea este ca pentru a avea o tinuta frumoasa si corecta este important sa ai in vedere unele detalii stilistice si sa intelegi cum poti sa construiti tinute creative in functie de silueta ta  si de stilul tau vestimentar.

Atunci cand iti stabilesti piesele vestimentare, este bine sa privesti tinuta in ansamblu, astfel incat varianta finala sa fie una corecta din punct de vedere stilistic.

Creionam astazi impreuna cateva piese cheie, pe care puteti se le alegeti pentru petrecere

a. O fusta plisata glitter
Am purtat toata ziua la birou aceasta fusta plisata, iar pentru petrecerea de la job optam pentru o varianta glitter, si  o purtam fie cu un tricou simplu alb fie cu un top.

b. Costumul office black&white
Ideea este  sa renuntam la all black in favoarea acestei combinatii, Black and White….

c. Rochia de catifea
Recomandarea mea pentru voi este o rochie de catifea intr-o culoare  deosebita… (optez pentru culoarea Opal Blue – Pantone).

d. Salopeta glitter
E bine sa alegeti o varianta potrivita siluetei voastre…..Astept sa-mi aratati alegerea voastra…

Sunt Andreea Popescu, Consultant de stil & Personal shopper si, din dragoste pentru acele detalii care ne definesc stilul personal, am creat agentia de stil Andreea Details.
Daca iti doresti un Consultant de stil/Personal shopper, scrie-mi un email la adresa: andreeadetails@yahoo.com si stabilim o intalnire.

See you soon!

Photo source :Pinterest

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *