fbpx

5 greseli pe care le facem la shopping

In contextul actual, multe dintre noi am ales sa facem shopping online…

Imi place sa merg la shopping, cred ca este un proces placut pentru fiecare …

Prin urmare, m-am gandit sa va punctez 5 lucruri pe care le facem atunci cand mergem la shopping, pe care vreau sa le notati si sa tineti cont de ele, la urmatoarea plimbare prin magazine, sau prin magazinele online…

1. Cumparam piese vestimentare de la ”Reduceri”, chiar daca nu avem
nevoie de ele si apoi raman in dulap, multa vreme…

Vedem ceva la reduceri si nu plecam din magazin fara acea piesa vestimentara…da si eu faceam asa, insa am realizat ca nu este ok, ajung cu acea piesa acasa, o pun bine in dulap si rar o iau la purtat…de ce? 

Raspunsul este unul foarte simplu, fac o achizitie de moment, de impuls, iar de ceva vreme evit sa mai cumpar piese vestimentare de la reduceri, cumpar doar daca chiar am nevoie de acel obiect.

Va recomand si voua sa va ganditi pe moment daca nu cumva mai aveti acasa o piesa identica, sau poate chiar nu este o achizitie buna pentru voi.

2. Alegem piese nepotrivite stilului nostru

Nu stim care este stilul nostru vestimentar, sau ne alegem piese din mai multe stiluri, iar atunci cand trebuie sa ne facem tinute cu ele, realizam ca nu prea se potrivesc….clar acele piese nu sunt o alegere potrivita pentru noi.

3. Alegem culori nepotrivite, deoarece nu tinem cont de paleta noastra cromatica

Atunci cand va alegeti culorile pentru piesele voastre vestimentare, trebuie sa tineti cont de pigmentatia voastra, de culoarea parului si de culoarea ochilor.

Daca urmeaza sa ne achizitionam mai multe piese vestimentare, in urmatoarea perioada si nu prea stim sa ne alegem culorile potrivite, este bine sa apelam la un consultant de imagine. 

”The best color in the whole word is the one that looks good on you.”

Coco Chanel

4. Alegem haine care nu se potrivesc siluetei noastre

Nu stii daca ai o silueta clepsidra, mar sau triunghi?
Raspunsul la aceasta intrebare ti-l poate da un consultant de imagine, deoarece el te poate indruma in alegerea viitoarelor piese vestimentare, in functie de silueta ta.

Stiai ca daca ai o silueta clepsidra, este recomandat sa porti o borseta in talie? Mai multe detalii despre tipuri de silueta, poti afla intr-o sedinta online, cu mine…

5. Suntem tentate sa alegem aceleasi modele pe care le mai avem si acasa, doar schimbam culoarea..

Iti recomand sa iti construiesti o garderoba cu haine potrivite pentru silueta ta, stilul tau vestimentar si nu in ultimul rand sa zambesti…

Daca vrei un ajutor atunci cand mergi la shopping sau te gandesti la un shopping online, poti sa-mi trimiti un email la adresa andreeadetails@yahoo.com si stabilim o sedinta online…

See you next time!
Andreea