fbpx

Cum integram in vestimentatia noastra cele 2 culori ale anului 2021?

Pentru mine luna Ianuarie reprezinta perioada in care analizez
trend-urile din anul respectiv, in vederea evaluarii garderobei.

Dupa cum stiti, la sfarsitul anului 2020, ne-au fost prezentate cele 2 culori propuse pentru anul 2021, Illuminating & Ultimate gray.

Din punct de vedere stilistic sunt 2 culori usor de integrat in garderoba si potrivite pentru o persoana cu o pigmentatie rece.

De asemenea, cele 2 culori pot fi integrate si in vestimentatia persoanelor cu o pigmentatie calda, insa efectul nu este acelasi cum se intampla atunci cand sunt purtate de o persoana cu o pigmentatie rege.

Illuminating este o culoare vesela, ce poate fi purtata cu ’’Ultimate grey’’, insa se asorteaza foarte usor si cu alte culori.

Ultimate gray este o culoare sobra, foarte potrivita pentru persoanele care lucreaza in companii unde exista trasat un cod vestimentar ( de exemplu, cod vestimentar office).

Astazi am facut o evaluare a garderobei si am identificat ce piese am cu aceste 2 culori, astfel incat sa-mi fie usor sa le integrez in tinutele mele din zilele urmatoare.

Prin urmare, m-am jucat un pic din punct de vedere stilistic cu cateva piese din garderoba si am pregatit pentru voi 3 recomandari privind construirea unor tinute vestimentare cu ajutorul celor 2 culori, pe care puteti sa le obtineti, purtand unele piese vestimentare, in anul 2021:

Recomandarea nr. 1 – Hanoracul colorat 

Daca aveti in garderoba voastra un hanorac in una din culorile anului 2021, in cazul meu am identificat acest hanorac colorat, care are in paleta cromatica culoarea Illuminating. Este un hanorac vesel, usor de purtat si integrat in tinute casual, in zilele de weekend.
Din punct de vedere stilistic este bine sa tineti cont  de silueta voastra, atunci  cand va ganditi sa purtati culoarea illuminating, deoarece o silueta para va alege aceasta culoare in partea superioara a corpului
(purtand un hanorac sau un T-shirt….), iar o silueta triunghi inversat va alege aceasta culoare in partea inferioara a corpului (o fusta, un patalon).

Recomandarea nr. 2 – Accesoriul preferat

La o verificare a pieselor din garderoba, am identificat un colier in culoarea Ultimate gray, pe care il voi purta la pulovere si la hanoracul preferat.

De asemenea, am identificat in garderoba un hanorac intr-o culoare pastelata, pe care il voi purta in aceasta primavara cu o pereche de pantaloni din denim.

Recomandarea nr. 3 – Bluza monocroma  

Atunci cand iti compui o garderoba functionala, este bine sa pastrezi unele piesele basic cum este bluza monocroma cu guler inalt, astfel incat sa iti poti forma cu ajutorul acestora tinute in trend.

Bluza monocroma  este alegerea mea preferata din acest sezon si o voi purta la jeansi si la fuste plisate. 

Sper ca v-am convins si pe voi sa va evaluati piesele din garderoba si sa vedeti daca aveti piese in cele 2 culori ale anului 2021.
Recomandarile mele pot fi considerate si viitoare achizitii pentru voi, daca nu aveti deja in garderoba pisele mentionate in acest articol.

Daca ai nevoie de ajutor privind evaluarea pieselor din  garderoba ta si vrei sa facem echipa in acest sens, e foarte simplu, completezi sectiunea de la ”contact” din site, iar la mesaj vei mentiona ’’Evaluare garderoba’’, iar eu iti raspund imediat…

See you next time!
Andreea